Utbildning

- ETT GOLFCENTRA SOM STRÄCKER UT -

Christopher Svarvar Golf driver träningsverksamhet på golfklubbar och anläggningar belägna i Halmstad och i dess närhet. ´
​Strandtorp GK - Tönnersjö GK - Rydö GK - Lanna GK - Halmstad Indoor Golf - Ruff Indoor golf


Teamet består av utbildade och erfarna PGA-Professionals. Med en gedigen bakgrund och många år av
​erfarenhet kvalitetssäkrar vi vår kunskap om hur utbildning på mindre till större klubbar fungerar.

http://www.christophersvarvargolf.com/  


Våra pros

Cristopher Svarvars Golf
Cristopher Svarvars Golf
PGA Head Pro

Christopher Svarvar
​ Jag började med golf som en liten kille vid 7-8 års ålder. Det var pappa som fick med mig på golfbanan, till en början fick jag gå med och leta bollar i skogen. Mitt Gröna kort tog jag som 12-åring och det var då det började på allvar. Golfen tog över och jag slutade med andra sporter.
I många år kämpade jag med min egen karriär som elitspelare, mest på svenska och nordiska tourerna men även några försök på Challenge Tour. Till slut tog tränartresset över och jag utbildade mig genom Svenska PGA. 

Jag har jobbat med de flesta kategorier av golfare, allt från junior till pensionären nybörjare till proffset. Det spelar egentligen ingen roll vem som står framför dig när du ska hjälpa någon. Att få coacha vem som och få se glädjen ger i ansiktet när det börjar gå bra är obeskrivligt häftig.

Denny Åberg
Denny Åberg
PGA Pro

Denny Åberg

 

Sedan starten på min golfkarriär 1976 har det hunnit hända en del.  Startade min karriär på anrika, fina Falkenbergs GK och var den klubben trogen tills Holm öppnade -92. Det var också på Holm jag inledde min tränarkarriär -94. Jag insåg relativt snabbt att någon tourspelare kommer jag aldrig bli så jag valde att försöka förstå och förmedla golfsvingen istället. Jag har jobbat på Holm,  Garnisonen GK, Bäckavattnet och Strandtorp. Strandtorp som jag också var med om att sätta i sjön när det begav sig på tidigt 2000 tal. Jag var alltiallo på  Strandtorp fram tills 2013 Då jag valde att gå en annan bana i karriären. Kärleken till golf har emellertid tagit mig tillbaka och sedan 2021 jobbar jag igen. Denna gången ihop med Christopher på Strandtorp, Tönnersjö och Rydö. Jag tycker golf är det roligaste som finns. Att träna, att spela och framför allt att lära ut!

 

Att se en spelare utvecklas och få mer förståelse för spelet är kicken för mig. Tillsammans hjälps vi åt, tillsammans är vi starka!

 

Jag finns på ;

0708-584205

dennyaberg@hotmail.com