Juniorträningen säsongen 2024 med Denny Åberg

Vi startar upp årets träningsverksamhet på onsdagen den 10/4. Ni ombeds anmäla er till kansliet med namn, telefonnummer och golf-id. 

Grupp 1 Födda 2013 eller senare tränar mellan 17.00-18.00 

Grupp 2 Födda 2012 eller tidigare tränar mellan 18.00-19.30 

De som vill tävla på någon av Hallandstourerna meddelar kansliet och får sedan hjälp med anmälningar av någon i ledarstaben. 

Syftet med träningen är såklart att vi skall ha kul men också försöka utveckla golfspelet, lära sig regler och golfvett m.m. Finns det idéer och önskemål så tittar vi på detta och om möjligt så försöker vi tillgodose önskemålen. Förhoppningsvis kommer vi också någon gång under säsongen försöka genomföra någon typ av ”läger” där vi t.ex tränar och spelar under en hel dag. 

När man har anmält att man vill deltaga i verksamheten utgår jag från att man kommer vid varje tillfälle. Kan man inte komma så vill jag att man meddelar mig i god tid att så är fallet. Man behöver självklart inte berätta orsaken varför, men jag vill veta så att jag kan planera träningen på bästa sätt. Det räcker med ett sms, bara ni meddelar 

En önskan från klubben är såklart att deltagarna är/blir medlemmar i föreningen. Vi behöver fylla på underifrån med nytt folk för att klubben på sikt skall överleva! 

Jag hoppas vi får en härlig säsong tillsammans och att vi ses den 10/4.  

Alla ”gamla” och nya är välkomna 

Hälsningar 

Denny 

0708-584205 

 


Våra pros

Cristopher Svarvars Golf
Cristopher Svarvars Golf
PGA Head Pro

Christopher Svarvar
​ Jag började med golf som en liten kille vid 7-8 års ålder. Det var pappa som fick med mig på golfbanan, till en början fick jag gå med och leta bollar i skogen. Mitt Gröna kort tog jag som 12-åring och det var då det började på allvar. Golfen tog över och jag slutade med andra sporter.
I många år kämpade jag med min egen karriär som elitspelare, mest på svenska och nordiska tourerna men även några försök på Challenge Tour. Till slut tog tränartresset över och jag utbildade mig genom Svenska PGA. 

Jag har jobbat med de flesta kategorier av golfare, allt från junior till pensionären nybörjare till proffset. Det spelar egentligen ingen roll vem som står framför dig när du ska hjälpa någon. Att få coacha vem som och få se glädjen ger i ansiktet när det börjar gå bra är obeskrivligt häftig.

Denny Åberg
Denny Åberg
PGA Pro

Denny Åberg

 

Sedan starten på min golfkarriär 1976 har det hunnit hända en del.  Startade min karriär på anrika, fina Falkenbergs GK och var den klubben trogen tills Holm öppnade -92. Det var också på Holm jag inledde min tränarkarriär -94. Jag insåg relativt snabbt att någon tourspelare kommer jag aldrig bli så jag valde att försöka förstå och förmedla golfsvingen istället. Jag har jobbat på Holm,  Garnisonen GK, Bäckavattnet och Strandtorp. Strandtorp som jag också var med om att sätta i sjön när det begav sig på tidigt 2000 tal. Jag var alltiallo på  Strandtorp fram tills 2013 Då jag valde att gå en annan bana i karriären. Kärleken till golf har emellertid tagit mig tillbaka och sedan 2021 jobbar jag igen. Denna gången ihop med Christopher på Strandtorp, Tönnersjö och Rydö. Jag tycker golf är det roligaste som finns. Att träna, att spela och framför allt att lära ut!

 

Att se en spelare utvecklas och få mer förståelse för spelet är kicken för mig. Tillsammans hjälps vi åt, tillsammans är vi starka!

 

Jag finns på ;

0708-584205

dennyaberg@hotmail.com