Ligor på klubben

Club 60

Alla medlemmar som under året fyller 60 år eller äldre är välkomna att spela i Club 60 på Måndagar. 

Anmälan / lottning före start. I dessa Corona tider skall vi vara mycket försiktiga med hur vi beter oss med varandra för att undvika smitta. Vi startar upp med samma tillvägagångssätt som förra året

Alltså man kommer i god tid före 08,30. Golfvärdarna parar ihop spelarna enl. Club 60 reglerna och skickar iväg allt eftersom.

Pengar vill vi inte hantera så man betalar med Swish till 0702 166691 eller till konto i SEB 5101 0248995.  

Regler för Club60 i Rydö GK är i princip samma som förra året och finns på hemsidan på resultat fliken.

 

Välkomna säger Club60 kommittén: 

Rolf Andersson (kontaktperson),e-post: gunilla.rolf@telia.com

Britt Johansson, Eva Larsson, Christer Bengtsson (kassör och resultatrapportör), e-post: christertorup@gmail.com;

 

  

 2023/DAMKOMMITTÉN TRIVSELGOLF

Damkommitten träffas alla onsdagar udda veckor, klockan 17:00, samt de semesterveckor som Trivselgolfen har uppehåll. 2021 är första tillfället onsdagen den 14 april. Spelformen varierar från gång till gång. (Onsdagar jämna veckor, samma tid, så ordnar Damkommittén trivselgolf). Alla kvinnor som är med i klubben är välkomna, det spelar ingen roll om man är en van spelare eller nybörjare eller vad man har för ålder. Insatsen för att deltaga är 20 kr/gång.

Hackspättorna och Trivselgolfen har en Facebook-grupp, "Rydö damgolf", be gärna någon av oss om hjälp om du inte hittar den. Tanken med "Rydö damgolf" är att underlätta kontakter, informationsspridning och dialog kring eventuella förändringar. Exempelvis med förfrågan om någon är intresserad av att spela en runda, dra ihop ett gäng för att kunna spela lite sällskapsspel utanför säsong, frågor om samåkning eller vad som helst som har med golf eller klubben att göra. En förutsättning för deltagande i gruppen är medlemskap i Rydö golfklubb.

Hälsningar

Annica
Spättevärdinna
annica03@live.se eller 073-9570314

Måndagsligan är död - länge leve 

S Ö N D A G S L I G A N ! 

På senare tid har gamla anrika Måndagsligan lockat färre och färre lirare  till start på de sena måndagskvällarna. Kanske just för att de är så sena och  med hemkomst ofta först efter mörkrets inbrott. Under avslutningen på  Kind i höstas dryftades detta faktum och det föreslogs att vi borde pröva  söndagar som speldag och då med möjlighet att starta lite tidigare. För slaget antogs med acklamation! Styrelsen hade inga problem med att vi  låste upp starttider på söndagseftermiddagarna. Söndagsligan har gjort  entré 2023! 

Följande gäller: Vi spelar samtliga söndagar fr o m 16/4 t o m 24/9. Första  start kl 15:00. Åtta bollar är förbokade - borde räcka. Vi spelar 18 hål och  vi bettar som vanligt 20 riksdaler/omgång. Vi behåller upplägget med en  ackumulerad poäng- och pengatabell och vi räknar in våra tio bästa run 

dor. Precis som tidigare. Lottning 14:45 - sen ankomst straffas hårt! 

Det här ska bli kul. Har vi lite tur så finns kanske möjlighet att äta och dricka  något gott från restaurangen (som inte finns) innan vi går ut. Kanske göra  söndagseftermiddagarna till ett riktigt bra avslut på veckan! 

Kontaktperson för Söndagsligan är Jan-Olof Svensson, 076-800 71 71 eller janolofsvensson44@gmail.com