Rydö Golfrestaurang och Bar
Vecka 16
måndag
tisdag
onsdag
torsdag
Breserad nötstek
Krämig pepparotsmos, brunsås ocg rostade morötter (L)
fredag
Kålpudding
Kokt potatis, gräddsås och lingonsylt
lördag
Buttermilk chicken scnitzel
panerad kycklingfilé, klyftpotatis, persiljesmör,
äpple- och fänkålsslaw. (G/L)
söndag
Honung- och peppar rostad fläskfilé
Rostad paprika, potatis, röd lök, feta ost. (L)
Rydö golfrestaurang och Bar
Öppettider 11:30 - 14:30
Dagens Lunch 130 Kr
Dagens vegetariska 130 Kr
Veckans fisk
Panerad ströming
potatismos, skirat smör, ärtor och lingonsylt (G/L)
Veckans vegetariska
Papardelle pasta med spenat, körsbärstomater, bocconcini, zucchini,
basilikapesto (G)