Välkommen till höst och vinterträning med Christopher Svarvar Golf

Publicerat: 2022-10-27 - 06:00 - Skrivet av Stefan Eliasson

Välkommen till höst och vinterträning med Christopher Svarvar Golf Nu under lågsäsongen vill vi erbjuda dig träning. Vi går nu in i en lågsäsong och många banor börjar stänga ner. I många fall finns det fortfarande möjligheter att träna på klubbens drivingrange. För att vi ska förlänga säsongen startar vi nu vår höst och vinterträning 2022/2023. Passa på att hålla igång golfen och kom förberedd inför nästa säsong. Se det som en möjlighet att förbättra tekniken, lära dig nya moment, ha roligt och träffa nya vänner. Träningen kommer att genomföras i Halmstad. Vi erbjuder utomhusträning på Strandtorp GK (belysning och bås) och inomhusträning på Ruff Indoor. Varje kursomgång är på tre tillfällen och varje tillfälle är på 50 minuter. Det finns två grupper på fm 10:00-10:50 och 11:00-11:50. På kvällen finns två grupper 18:00-18:50 och 19:00-19:50. Du kan välja någon av grupperna. Träningen på Ruff är på onsdagar och träningen på Strandtorp är på torsdagar. Vill du boka privatlektioner på Strandtorp eller Ruff går det också bra. - Träning på Strandtorp GK Vi tränar svingen tre torsdagar på raken. Varje pass är 50 minuter långa och grupperna är på 6 deltagare. Vi kommer gå igenom grunderna som grepp, uppställning och sikte. Vi kommer titta på kroppens rörelse och hur den påverkar bollträff och hastighet. Självklart kommer du få förståelse om dina bollbanor också. Du får med dig bra övningar som du kan träna på när du är själv. Pris: 595:-/deltagare och då ingår bollar och belysning om det är på kvällen. Startdatum för varje kurs är 10 nov, 1 dec, 12 jan, 9 feb och 9 mars. - Träning på Ruff Indoor Vi tränar svingen tre onsdagar på raken. Varje pass är 50 minuter långa och grupperna är på 4 deltagare. Trackman är analysverktyget vi använder. Här får vi reda på det mesta om vad du gör med klubba och boll. Vi analyserar och lär oss siffror. Vad som påverkar vad och hur det hänger ihop med din teknik. Pris: 1 595:-/deltagare och då ingår bollar och matthyra. Startdatum för varje kurs är 9 nov, 30 nov, 11 jan, 8 feb och 8 mars. All anmälan och bokning sker genom hemsidan Anmälan öppnar på fredag 28 sep kl. 12:00. Det är först till kvarn som gäller. Du får självklart gå hur många kurser du vill. Träningarna är i första hand för dig som är medlem på Strandtorp GK, Tönnersjö GK, Rydö GK, Reftele Gk, Lanna GK och Ullared Flädje GK. Mer info och anmälan gå in på christophersvarvargolf.com Välkomna!