Publicerat: 2022-03-23 13:06 - Skrivet av Golfinity

Har vi några där ute som vill dela med sig av era bilder till Rydö GK? Vi har nu lanserat vår nya hemsida och söker med ljus och lykta efter snygga bilder som vi kan få använda tills vi tar nya i vår

Vi håller som bäst på att bygga upp en helt ny hemsida till klubben och är i stort behov av bilder. Ni medlemmar brukar vara väldigt duktiga på att ta bilder, både med telefonen och digitalkameror. Det vi skulle behöva bilder på är allt ifrån vår anläggning, klubbhus och restaurang exempelvis, till bilder utifrån banan. Gärna med glada människor på bild också.

Har ni bilder som ni vill bidra med kan ni skicka dem till info@rydogolf.se. Skicka dem i så hög upplösning som möjligt, och om det är mycket bilder kan ni med fördel använda någon fildelningstjänst såsom We Transfer.

Vi vill gärna ha glada människor på bilderna, som visar hur kul det är att spela hos oss. Detta kräver då också att de som är med på bilderna har givit sin tillåtelse till att vara med.

Tyvärr har vi ingen möjlighet att ge någon ersättning för bilderna i det här läget, men vi skriver ut fotografens namn i möjligaste mån.

Stort tack för ert engagemang som hjälper oss att få en ännu bättre hemsida