Söndagsligan

Måndagsligan är död - länge leve S Ö N D A G S L I G A N !

På senare tid har gamla anrika Måndagsligan lockat färre och färre lirare till start på de sena måndags-kvällarna. Kanske just för att de är så sena och med hemkomst ofta först efter mörkrets inbrott. Under avslutningen på Kind i höstas dryftades detta faktum och det föreslogs att vi borde pröva söndagar som speldag och då med möjlighet att starta lite tidigare. Förslaget antogs med acklamation! Styrelsen hade inga problem med att vi låste upp starttider på söndagseftermiddagarna. Söndagsligan är på gång! 
Följande gäller: Vi spelar samtliga söndagar fr o m 16/4 t o m 24/9. Första start kl 15:00. Åtta bollar är förbokade - borde räcka. Vi spelar 18 hål och vi bettar som vanligt 20 riksdaler/omgång. Vi behåller upplägget med en ackumulerad poäng- och pengatabell och vi räknar in våra tio bästa rundor. Precis som tidigare. Lottning kl 14:45 - sen ankomst straffas hårt!
Det här ska bli kul. Har vi lite tur så finns kanske möjlighet att äta och dricka något gott från restaurangen (som inte finns) innan vi går ut. Kanske göra söndagseftermiddagarna till ett riktigt bra avslut på veckan!
Kapten Svensson
076 800 71 71 / janolofsvensson44@gmail.com