Krögare till golfkrogen

GLÄDJANDE NYHETER!!

Efter en lång vinter så är det äntligen dags för golfsäsong igen och i dagarna har vi gjort klart med ny krögare för Rydö Golfkrog.

Vi är oerhört glada över att hälsa Janet & Roger Robertson välkomna som nya krögare till Rydö GK och dom kommer öppna korgen den 29/4 för denna säsongen.

Janet och Roger är sedan ett par år tillbaka aktiva entreprenörer i kommunen och driver Charlottenlund Hotel & Restaurant, vilket dom även fortsättningsvis kommer göra parallellt med sitt nya engagemang i Rydö. Vi tror, gemensamt, att detta kommer bli en kanonlösning för både klubben och krögarna, men framförallt är vi som styrelse glada över att vi nu åter kan erbjuda både medlemmar och gäster en fullödig service vad gäller mat och dryck.

Nu till den kommande påskhelgen kommer krögarna ha fikaservering i klubbhuset på lör-mån för att redan till helgen erbjuda både medlemmar och gäster en  bra service.

Det är styrelsen förhoppning att ni som medlemmar och gäster kommer uppskatta att Rydö GK åter kan erbjuda denna servicen och att vi gemensamt också ser till att nyttja krogen när vi har möjlighet.

 

Väl mött på klubben/banan
Styrelsen Rydö GK

Kommentarer