Trivselgolfen, Damkommittén 2019

Trivselgolfen spelar onsdagar, udda veckor, med start onsdagen den 10 april. (Onsdagar jämna veckor, samma tid, så spelar Hackspättorna samma tid). Alla kvinnor som är med i klubben är välkomna, oavsett om man är en van spelar, nybörjare och oavsett ålder.

Hackspättorna och Trivselgolfen har en Facebook-grupp, "Rydö damgolf". Tanken med "Rydö damgolf" är att underlätta kontakter och informationsspridning. Exempelvis med förfrågan om någon är intresserad av att spela en runda, dra ihop ett gäng för att kunna spela lite sällskapsspel utanför säsong, frågor om samåkning eller vad som helst som har med golf eller klubben att göra. En förutsättning för deltagande i gruppen är medlemskap i Rydö golfklubb.

Damkommittén