Resultat 2018

15/12-18. Idag spelas den 13:e omg av Lördagsligen 18-19. Idag kom 13 spelare till spel. Vädret var härligt, men banan är nu svårspelad och ibland knutig och hård, men några spelare är mästerliga på att behärska de svåra omständigheterna. Vi spelar på vintergreener med matta på fairway. OBS! Reglerna för vinterspel finns på anslagstavlan i omkl rummet samt som bifogad fil här längst ned på sidan. 

Vi har prisutdelning direkt efter sista bollen kommit in. Den som vinner skall direkt efter tävlingen maila alt smsa resultaten till resultatrapportören Kurt om han inte är närvarande. Mailadress och sms nr finns på anslagstavlan. Dagens vinnare skall även  nästa lördag ansvara för lottning och mottagning av startavgifer á 20:-/spelare.

Lördagsligan spelar Slaggolf med hcp. Första start 08.40. Kom i god tid!

De 4 bästa blev pristagare 15/12.

1/ MARKUU RANTANEN, 74. (strålande.)   2/ Börje Andersson,74. ( Mr Vintergolf, jämnheten själv).   3/ Björn Mårtensson, 76, bra spelat.   4/ Jan Bergsten, 77, också en god vinterspelare.

Tips! På Golf.se kan du söka på Golfregler 2019 och då får du möjlighet att se en regelfilm på svenska genom länk till You Tube. Det blir ju en del nya regler nästa år. 

 

Bif. fil på summering av alla spelare.