Resultat 2020

  Lördagsligan 2020-2021 är nu igång och pågår så länge vi har spelbar bana, när ordinarie greener stängs spelar vi på vintergreener.

Första start 08.30. Samling senast 08.15.

OBS! Hjärtstartaren  är placerad i hallen mellan herr och dam omklädningsrummen.

Det var en fantastisk lördag i mitten på november med både sol och 15 grader. Men jag vill vädja till er alla att tänka på säkerhet när vi spelar golf. Jag blev själv inblandad i en mycket farlig incident i dag. Där en person slår en toppad boll på 4 an innan jag kom i skydd bakom staketet. Om jag inte sett att han slog den hade jag fått den i huvudet. Vi har haft en exakt likadan situation i juridiska nämnden där den som slog bollen blev avstängd för all golf i 12 månader. Vi måste tänka på varandra eftersom en golf boll är en mycket farlig projektil. Ha en fortsatt trevlig helg. /

Mats Karlsson

5/12-20

19 st till start, spel på sommargreener i december helt galet får man väl säga. Banan i fantastiskt fin kondition, en eloge till banpersonalen som gjort ett bra jobb tillsammans med alla frivilliga som jobbat med banan i sommar.Det krävdes 75 slag för att hamna på poängplats (åtta bästa). Bäst var Bernt G med Olle W och Sune G närmast efter.

 

 

 

Minst sex som fullföljer för att poäng och kavlar delas ut. (Mitt beslut)

 

 

 Vill flagga för vår sida på FACEBOOK gå gärna med där Lördagsligan rydö, ta kontakt med någon medlem där så du kan bli inbjuden, Robert Green är admin och den som startade gruppen.

 Resultat Sommargreen

 Resultat Vintergreen