Resultat 2020

Lördagsligan 2020-2021 är nu igång och pågår så länge vi har spelbar bana, när ordinarie greener stängs spelar vi på vintergreener.

Första start 08.30. Samling senast 08.15.

OBS! Hjärtstartaren  är placerad i hallen mellan herr och dam omklädningsrummen.

23/1-21

Nio stycken till start i dag. Bra väder ett par plus. Något mjuk bana men man tog sitt ansvar och använde matta även på semiruffen. Bra tänkt viktigt att vi är rädda om vår anläggning.

Bernt G utklassade motståndet största segermarginalen sedan starten i höstas.

Hej kamrater.
Fick ett mail häromdagen gällande en av våra spelkamrater.
Göran Green en profil i flera av våra ligor på klubben meddelar att han lägger ner golfspelet, detta beroende på att han genomgått en större operation i höst och han inser att det inte kommer att fungera att spela i framtiden. Han hälsar till oss alla och lovar att hälsa på framåt sommaren.
Vi önskar honom lycka till i fortsättningen och han är alltid välkommen att komma ner till oss och tjöta.
Lördagsligan gm Krister Mattsson

Några reflektioner från våran boll KM, LP, BM och SG det är väldigt blött på sina håll och banan blir lätt upptrampad. På många ställen ligger det uppslagen torv som inte är tillbakalagd, vi plockade skräp (godispapper, snuspåsar osv) jag förutsätter att det inte är våra klubbmedlemmar som slarvar på detta viset. Vi får se till att hjälpas åt att hålla  ordning på vår fina bana och försöka undvika att klampa fram där det är mjukt i backen, gå runt om det är möjligt.

Minst sex som fullföljer för att poäng och kavlar delas ut. (Mitt beslut)

Vill flagga för vår sida på FACEBOOK gå gärna med där Lördagsligan rydö, ta kontakt med någon medlem där så du kan bli inbjuden, Robert Green är admin och den som startade gruppen.

Resultat Sommargreen

Resultat Vintergreen