Resultat 2018

Vid dagens uppstartsmöte 16/4 med efterföljande golf kom 34 spelare, varav 28 valde att spela en runda.

Club 60 första spelomgång med resultat redovisning är på måndag 23/4 med start 08.30. Kom i god tid!

Golfvärdar den 23/4 är Ingrid Larsson och Anna-Britta Gustafsson.

OBS! Vid Club 60 spel skall ALLA scorekort lämnas in för att få närvaron räknad.

Startar man som 9 hålare skall resultatet räknas som man spelat 9 hål, även om man spelat 18 hål. Det samma gäller för de som anmält att spela 18 hål då skall resultatet räknas på 18 hål. Avbryter 18 hålare efter 9 hål räknas det som avbruten runda.

Var och en justerar sitt golf handicap. Du vinner på att göra detta ofta då du ligger rätt i ditt hcp. Ha ingen prestige att ha lägre hcp än du spelar på.

Nedan bifogas en fil om funderingar ang våra golfhandicap i ex Club 60 efter att vi analyserat 2017 årets resultat. Kolla och fundera.

Resultatredovisning efter spel den 23/4 dröjer till tisd./onsd. veckan efter då resultat rapportören är bortrest. (Klubben/Ligor på klubben/Club 60/Resultat)