Rydö Golfrestaurang och Bar
Vecka 19
måndag
tisdag
onsdag
Ädelostjärpar
Smörslungad potatis, gräddsås och lingonsylt (L/G)
torsdag
Oxbringa
Rostade rödbetor, confit purjolök, senapsås (L)
fredag
Kycklingfilé
Färskost fylld portello svamp, örtsmulor, boulangere potatis, skysås (L/G)
lördag
Långbakad fläsksida
Rotselleri, salvia, päron och raddichio, potatismos (L)
söndag
Pepprad flankstek
Stekt potatis, rostad körsbärstomat, bränd broccoli och salsa verde (L)
Rydö golfrestaurang och Bar
Öppettider 11:30 - 14:30 Från 1 Maj Onsdag till Söndag
Dagens Lunch 130 Kr
Dagens vegetariska 130 Kr
Veckans fisk 140 Kr
Veckans vegetariska
Risotto med zucchini, gröna ärtor, citron och feta (G/L)
Veckans fisk
Ugnsbakad kolja
Rostad paprika, tomater, zucchini med rökt romescosås, röstipotatis (L)
Till varje lunch servera vi en salladsbuffé, knäckebröd och vatten. Efter lunchen njut av en kopp kaffe och kaka.